ugrás a tartalomhoz

XML fajl feldolgozas korlatozasa

carstepPCE · 2009. Dec. 29. (K), 14.04
Sziasztok,

kicsit tanacstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy egy flash / flex -ben hasznalt XML fajlok hozzafereset korlatozzam. Flex -ben keszul az alkalmazas es van hozza egy HTTPService objektum, amin keresztul elerem az XML fajlokat. Elso korben szeretnem cachelni a letrejozott XML fajlokat, amelyeket majd kesobb /terveim alapjan/ atiranyitassal adok vissza az flex objektumnak. Nemi aggodalommal tolt el, hogy az XML fajt a FF megjeleniti vagy letolthetove valik bongeszon vagy egyeb alkalmazason keresztul.

Nehany gondolat, ami eszembe jutott az XML fajlok vedelmevel kapcsolatban:

Szeretnem elerni, hogy csak egy vagy esetleg nehany php fajl ferjen hozza ezekhez az XML fajlokhoz, ez mogoldhato valahogyan?

A masik kerdes, ha a publikus konyvtaron kivul helyezem el az XML fajlokat, akkor mekkora overhead/be/ (magyarul most nem jut eszembe) kerul beolvasni es ugy kiszolgalni a kimenetre az XML fajlokat, vagy csak siman iranyitsam at az XML fajlra? Az atiranyitas folyaman helyezhetem az XML fajlt publikus konyvtaron kivulre egyaltalan?

Eszembe jutott, hogy esetleg tereljem at a forgalmat a AMF protokollra, amely ad nemi biztonsagot, velemenyetek?

Varok egyeb megoldast, mert ilyen jellegu projektem meg nem volt, ahol flash / flex kommunikacio van. Tudom, hogy a kerdeseim nem igazan flash / flex technologia fuggoek, de szeretnek tanulni a masok altal tapasztaltakbol ezen a teren.


Udv
Sanyi