ugrás a tartalomhoz

Konvertálás

sleepyt · 2009. Nov. 23. (H), 14.27
Sziasztok!

Kövezzetek meg ha nagy butaságot kérdezek, de nem sikerült választ találnom egy dologra Flash videó szerkesztése közben. Elkészítettem a videót, minden működik, de directbe csak tömörítetlen videóba tudom exportálni. Nekem flv-re lenne szükségem. Lehet magában a Flash programon belül flv-be exportálni valamilyen plugin segítségével vagy egy második programot kell hozzá használnom? Ha igen akkor kizárólag Open Source -ba kell gondolkodnom.

Segítségeteket előre is köszönöm.
 
1

ffmpeg

Poetro · 2009. Nov. 23. (H), 20.11
Nem tudom, mivel szerkesztesz Flash videót, de ha meg tudja nyitni a Flash video (flv), akkor minden bizonnyal képes menteni is abban.
Rengeteg videó konvertáló alkalmazás létezik, ami képes flv formátumban menteni, ilyen például az ffmpeg.
Például:
ffmpeg -i video.avi -ar 22050 -ab 32 -f flv -s 320×240 video.flv
2

Media encoder

sleepyt · 2009. Nov. 30. (H), 16.19
A Dobozos Design Premium Flash 4-tagjával szerkesztettem amely bár flv-be exportálni nem tud, tartalmazza külön programként a Adobe Media Encoder programot is amely a flash-el exportált tömörítetlen videókat, flv-be tudja konvertálni.

Köszönöm szépen azért a segítséget, végtére sikerült megoldanom. Mikor megkaptam a dobozt, csak a flash-t és a photoshopot telepítettem, a teljes telepítás helyett, így nem vettem észre a külön programot.