ugrás a tartalomhoz

Jeremy C. Wright » IE7’s Feature List

Bártházi András · 2005. Már. 3. (Cs), 14.26
Egy MS közeli ember véleménye az IE7-ről
 
1

Örülnék neki

Bártházi András · 2005. Már. 3. (Cs), 14.27
Örülnék neki, ha valóban javítanának a szabványtámogatáson... Azzal mindenki csak nyerne. Meglátjuk, mi lesz...

-boogie-
3

kivéve a "szegény frontpéd

Fekete Ferenc GDA · 2005. Már. 3. (Cs), 16.03
kivéve a "szegény frontpédzsesek" ugyebár:) na, reméljük végre lesz egy xhtml (és css) kompatibilis I.E.

ferenc voltam
2

Ez már életforma ^^

Dualon · 2005. Már. 3. (Cs), 15.45
Az az igazság, a Firefox nem csupán azért nyert nálam (és gondolom, még sokaknál), mert jobb volt, hanem mert egy szemléletet képvisel: azt mutatja, hogy egy ingyenes szoftver mérföldekkel megelőzhet kereskedelmi változatokat, azt, hogy mennyivel másabb egy dinamikusan, akár napokon belül frissített böngésző, mint egy évekre befagyasztott, no meg azt, hogy a web igazából nem M$ találmány, akármennyire igyekeznek is odaát.
Amiből csak lehet, én már szabadon hozzáférhető változatot keresek, és ahogy látom, egyre többen vagyunk így. Olyasmi ez, amit anno a "hőslinuxosok" kezdtek, és moderáltabb formában, de talán bejut lassan a köztudatba.
Súlyos hibákat kell elkövetnie a FF fejlesztőknek, és nagyon nagyot kell újítania az IE7-tel az M$-nek, hogy visszatérjek picipuhához. Erre kb. 0.5% esélyt adok. Kicsit kevesebbet.
4

Esély

Bártházi András · 2005. Már. 3. (Cs), 19.41
Esélyt én se látok sokat. Ha viszont tesznek valamit, azt véletlenül jól teszik, stb., és egy Internet Explorer tényleg jobb lesz számomra, mint a Firefox, nekem nem lesz kifogásom az átállás ellen. Linux, Macintosh alatt nehéz lesz (bár ez utóbbira esetleg kihoznak egy verziót), Windows alatt lehetséges. De ahhoz nagyon-nagyon-nagyon össze kell szedniük magukat, s esélyt sem adniuk a Firefoxnak.

-boogie-