ugrás a tartalomhoz

FUEL(PHP) keretrendszer

bh · 2011. Júl. 8. (P), 11.42
Egy friss PHP-s keretrendszerről, a FUEL-ről egy vázlatos leírás
 
1

Ne haragudj, de ez a

Hidvégi Gábor · 2011. Júl. 8. (P), 12.28
Ne haragudj, de ez a blogbejegyzés nem igazán szolgáltat információt.

Viszont a keretrendszer honlapja figyelmeztetés nélkül átdob a Microsoft oldalára, gondolom azért, hogy töltsem le a legújabb Explorert. Ez számomra sokat elárul a fejlesztők hozzáállásáról és szakértelméről, mivel (másik böngészőben megnézve) az oldalon semmi olyan nincs, ami kizárja akár az IE6-ban való megjelenítést.
2

IE7

Poetro · 2011. Júl. 8. (P), 12.38
Hát igen, IE7 és az alatt átdob, bár teljesen feleslegesen, mivel az oldal használható lenne vele, ha nem dobna át meta redirect-tel / JavaScript-tel - ugyanis előbb a JS majd a meta lép működésbe, de szerencsére IETester-ben mindkettőt le lehet tiltani. És ha már modern böngészőt szeretnének erőltetni, miért nem látszik a bemutatkozó szöveg a nyitó oldalon Chrome alatt? Már csak azért is fontos a kérdés, mert az IE6-7 + Chrome az Internet használók 30%-át fedi le.
3

Egyaltalan nem haragszom :)

bh · 2011. Júl. 8. (P), 13.07
Egyaltalan nem haragszom :) Marmint ugy erted reszletes, a keretrendszerrel kapcsolatos mélyebb információkat nem tartalmaz?
Ezzel a bejegyzéssel semmi más célom nem volt, minthogy magát a tényt közöljem, hogy itt egy újabb talán az olvasó számára is érdekes keretrendszer. A főbb feature lista szolgáltatja az információt, ami felkeltheti az érdeklődést. Majd a részletes információkért lehet fordulni a hivatalos oldalhoz. Ez nem egy "tutorial", így minden információt az oldalról tud a kedves érdeklődő elolvasni. Mondjuk úgy, hogy én csak, mint amolyan közvetítő léptem fel a weblabor olvasói és a fuelphp közt.
4

Igen, kíváncsi lettem volna,

Hidvégi Gábor · 2011. Júl. 8. (P), 13.48
Igen, kíváncsi lettem volna, hogy miben jobb a többihez képest.
5

Sajnos annyira még nem volt

bh · 2011. Júl. 8. (P), 13.59
Sajnos annyira még nem volt időm belemélyedni, hogy messzemenő következtetéseket tudjak levonni.