ugrás a tartalomhoz

3. Győri Drupal Használói Találkozó

zionduc · 2012. Szep. 25. (K), 16.36

2012. szeptember 25-én, ma este 19 órától kerül megrendezésre a 3. Győri Drupal Használói Találkozó.

A Drupal nyílt forráskódú tartalomkezelő keretrendszert nem csak azért használják sokan világszerte, mert igen hatékonynak bizonyul a webes fejlesztések során, hanem azért is, mert nagyon erős a mögötte álló közösség támogató ereje. Magyarországon sok segítőkész drupalista ad útmutatást és tanácsot azoknak, akik még csak ismerkednek a rendszerrel. Több fórum is létezik, ahol felvehetjük a kapcsolatot a tapasztaltabbakkal, illetve az interneten fellelhető írásos dokumentációk és oktató videók mellett rendszeresen megrendezésre kerülnek a Drupal Felhasználói Találkozók is (Drupal User Group - DUG). A DUG célja a személyes találkozás és eszmecsere.

Budapesten kívül több vidéki városban is több éve hagyománya van már ezeknek a találkozóknak. Egy évvel ezelőtt indult el a hagyományteremtő célú kezdeményezés Győrben – rögtön két alkalommal. Várunk szeretettel mindenkit ma este a Laposon harmadik találkozónkra, melynek témája Modulfejlesztés alapok - vagy amit akartok; előad Vörös Borisz.

 

1

Jó volt!

zionduc · 2012. Szep. 26. (Sze), 10.33
Tegnap este tíz fő jelenlétével, jó hangulatban telt a DUG.
Borisz jó kis bemutatót tartott a modulfejlesztés alapjairól, miután kicsit átrendeztük az asztalokat, hogy jobban elférjünk (a modult majd be fogja linkelni a drupal.hu fórumba is).

Az előadás után páran maradtunk még. Sztorizgattunk, és ismerkedtünk.

A terv az, hogy minden hónap utolsó keddjén tartunk a jövőben egy ilyen találkozót.

Köszönöm mindenkinek a részvételt, és legközelebb várjuk azokat is, akik most nem tudtak eljönni!