ugrás a tartalomhoz

Weblabor a Twitteren

Török Gábor · 2009. Júl. 7. (K), 11.31
Három hete, hogy megjelent a Weblabor a Twitteren. (Mi a Twitter?) A Weblabor Twitter-kontóján a Weblabor házatájáról olvashattok bejegyzéseket a szerkesztőktől.

A következetes moderációs gyakorlat miatt rendre kaptunk bírálatot, hogy egy-egy tartalom miért nem fér el blogmarkként, amikor az a beküldő számára fontos és értékes. Ennek feloldására tesszük lehetővé azt, hogy begyűjtjük a #weblabor címkéjű csiripeket és az oldalsávban megjelentetjük őket.

Egyfelől így lehetősége van bárkinek bármilyen őt érdeklő webfejlesztéshez vagy webgrafikához kötődő link vagy gondolat megosztására a közösséggel. (Toplistás helyezettünk @sycko, ha valaki túl akarja szárnyalni, bele kell húznia.) Másfelől a #weblabor címkével küldött csiripek kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy jelezd a szerkesztőség felé, hogy te ezt szívesen látnád blogmarkként, de beküldeni már lusta vagy. Ceriak rendszeresen szemlézi a #weblabor twitteket, és az értékes gyöngyszemeket újraközli blogmarkként.

A Twitterhez kötődően minden tartalomhoz elhelyeztünk azonnali csirip lehetőséget: ha tetszik egy cikk, blogbejegyzés vagy blogmark a Weblaboron, ne félj megosztani azonnal a Twitteren, csak kattints a csiripre.

Mind a #weblabor-ra érkező bejegyzések, mind az újra megosztott tartalmak egyúttal visszajelzéssel szolgálnak számunkra is, hogy melyek azok a tartalmak, amelyeket a közösség érdekesnek talál. Jelöld be a Weblabort, mi is bejelölünk téged, így könnyen rátalálsz hasonló érdeklődésű emberekre, akiket idáig nem követtél még!