ugrás a tartalomhoz

Fórumkereső népszerű magyar fórumokon

Anonymous · 2005. Nov. 16. (Sze), 09.06
Az internetes fórumok hemzsegnek a rendkívül hasznos információktól, sok ember mégis csak legyint rájuk, mert ezeket az információkat akár már pár napos távlatból sem lehet érdemben megtalálni a sokszor több tízezer vagy akár több százezer hozzászólásból álló beszélgetésekben. Arról már nem is beszélve, ha több fórum több tízmillió hozzászólásban szeretné az ember megtalálni az őt érdeklő információkat. De itt a megoldás, a fórumkereső.

Képzeljük csak el az internetet Google nélkül, ha nem lenne egy, az internetes oldalakat összefogó és azokban minőségi módon keresni képes szolgáltatás. Hogyan találnánk rá valamire az interneten? Többnyire sehogy.

A Fórumkereső erre a problémára kínál megoldást, jelen pillanatban öt magyar oldal (Index, HWSW, Nők Lapja Café, PC World, Terminal) több tízmillió hozzászólásban keresve. Hiánypótló szolgáltatás, hisz jelenleg nincs hatékony, csak a fórumokban keresni képes szolgáltatás, a jelenlegi minőségi internetes keresőkkel nem tudunk bennük pontosan keresni, a fórumokon található keresési lehetőségek pedig sem sebességben sem minőségben nem veszik fel a versenyt pl. a Google-lal.
 
1

Forumkereso

Emul · 2005. Nov. 16. (Sze), 11.09
Tenyleg kellemes, nincs valami ilyesmi kolfoldi forumokra is?
Az lenne nekem igazan hasznos, mivel uj dolgokrol itthon sajna eleg keves az erdemleges info.
2

<Nincs cím>

sayusi · 2005. Nov. 16. (Sze), 15.13
Szakmaibb fórumokat is érinthetne :)

Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" -Cromwell
3

Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" -Cromwell

Emul · 2005. Nov. 17. (Cs), 17.26
Errol ez jut eszembe:
In god we trust, anyone else we monitor! :)