ugrás a tartalomhoz

Magyar Perl Konferencia - Larry Wall és Leo Tötsch részvételével

Bártházi András · 2005. Okt. 10. (H), 08.43
A Magyar Perl Barátok köre 2005. október 22-én, szombaton, megrendezi az első Magyar Perl Konferenciát. A konferencia témája a Perl programozási nyelv jelene és jövője, az elhangzó előadások e köré a téma köré építve a Perl mai felhasználási lehetőségeit, illetve a hamarosan megjelenő Perl 6 jövőbeni tulajdonságait mutatják be, több a Perlhez kapcsolódóan nemzetközi szinten ismert személyiség részvételével.

A rendezvényre várjuk Larry Wall-t, a Perl nyelv megalkotóját, Leo Tötsch-t, a Perl 6 virtuális gépének, a Parrotnak a fő fejlesztőjét, illetve terveink szerint videoközvetítés segítségével élőben közvetítjük Autrijus Tang-ot, a Perl 6 fordítónak, a Pugsnak a vezető fejlesztőjét. A konferencia nyelve angol és magyar lesz.

A konferencia helyszíne a PHP Konferenciákról már ismert ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola lesz, mely a Városliget közelében, mind tömegközlekedéssel, mind autóval jól megközelíthető helyen van.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előre regisztráló és a helyszínen elsőként megjelenő 100 résztvevőnek lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk majd ajándékot is adni.

További információkat a Magyar Perl Barátok körének honlapjáról kiindulva lehet olvasni. A szervezők további előadókat is várnak.
 
1

Jó volt, szép volt

Török Gábor · 2005. Okt. 22. (Szo), 18.02
Köszönjük a szervezőknek ezt a kiváló rendezvényt!