ugrás a tartalomhoz

Van élet a Textportál után

Anonymous · 2005. Május. 3. (K), 11.32
Igen népszerű tartalomkezelő volt a magyar fejlesztésű Textportál a megjelenésekor, a Weblabor is foglalkozott vele. Legfontosabb előnye, hogy nem igényel adatbázist, de emellett a magyar támogatás, és a magyar fejlesztői csapat is sokak számára vonzó szempontok voltak. Az eltelt idő alatt jónéhány hazai vetélytársa akadt, és a fejlesztése is lelassult. A honlapjáról azonban kiderül, hogy manapság is jónéhányan használják VonalZoo jól sikerült rendszerét.

Egy bizonyos prokee állt neki a rendszer javításának és továbbfejlesztésének, olyan új verziót létrehozva, ami ugyan a Textportál alapjaira épül, de gyakorlatilag az eredeti Textportál irányvonaltól független. A szöveges állományokban történő adattárolás mellett az új rendszer már MySQL adatbázisok kezelésére is képes, és a tartalomkezelő rengeteg extra funkcióval bővült. Ráadásul a megszokott funkciók sokat finomodtak, a működés is lényegesen stabilabb.

Az új rendszer élőben futó változata kipróbálható, egy héten belül a publikálásra kész verzió is letölthető lesz honlapjáról, vagy a Textportál oldaláról.
 
1

A TP linkje a cikkben

Anonymous · 2005. Május. 3. (K), 14.17
A TP linkje a cikkben hibás... http://www.textportal.hu
2

javítva

Hojtsy Gábor · 2005. Május. 3. (K), 14.51
Kösz, javítva.
3

Hát nem tudom.

adriankoooo · 2005. Május. 3. (K), 16.49
Hát nem tudom.

Vajon ennek a rendszernek a biztonságával is törődnek? Mert pl. a php-nukeban azzal is törődnek és mennyi bizt. hiba van benne. Rengeteg. Na mindegy , par héten belul kiderul van -e benne hiba ;)


adriankoooo