ugrás a tartalomhoz

Új Mozilla honlap

Bártházi András · 2004. Szep. 1. (Sze), 08.10
Hosszú előkészítés után az éjjel elindult a Mozilla új honlapja. A cél az egyszerűsítés, egy modernebb, átláthatóbb design elkészítése volt, és szerintem jól is sikerült...

Új Mozilla honlap


Az új honlapon jól ki van emelve a legaktuálisabb, leginkább középpontba helyezett program, jelenleg a Firefox 0.9.3-as verziója (a változó "fotó" jó ötlet). Azt már talán ki sem kell hangsúlyozni, hogy az oldal erős CSS alapú designra épül, és át lett gondolva a kritikák alapján a felépítése is. Csak így tovább! Nézegessük az oldal forrását is nyugodtan, lehet belőle tanulni.
 
1

nyulos

Jano · 2004. Szep. 1. (Sze), 10.30
Erdemes eszrevenni, mennyire szepen nyulik az oldal es alkalmazkodik a bongeszo meretehez. Eleg keves olyan CSS lapot latni ahol ilyen designnal beprobalkoznak.
2

Kezdetnek nem rossz

Hojtsy Gábor · 2004. Szep. 1. (Sze), 20.47
Az két legfontosabb kifogást nem orvosolták, mégpedig, hogy nem teljesen egyértelmű, hogy miről szól ez a program a szöveg alapján, valamint hogy a különböző jelszavak (web browsing redefined, the browser reloaded, Take back the web) egységesítése helyett még egy újabbat vezettek be: rediscover the web. Különben a megjelenés tényleg előrelépés, de az apróságokra is jobban kellene figyelni.