ugrás a tartalomhoz

Új taggal bővült szerkesztőségünk!

Bártházi András · 2004. Júl. 3. (Szo), 10.10
A tegnapi napon új szerkesztőségi taggal gazdagodtunk Felhő, azaz Hodicska Gergely személyében. Az ötlet nem hirtelen jött, Felhő már több népszerű cikket is írt weboldalunkra, továbbá számos alkalommal segítette munkánkat különböző területeken. Úgy érezzük, hogy csatlakozása megtiszteltetés számunkra.

Konkrét feladata neki sem lesz egyelőre, ahogy egyikünknek sem volt eddig, általában ahol tud éppen (egyébirányú elfoglaltságai mellett), ott fog tevékenykedni. Ettől a lépéstől azt várjuk, hogy még magasabb minőségű, még gazdagabb tartalmat fogunk tudni nyújtani, hiszen jobban eloszlanak majd a teendők. Így többet fogunk tudni foglalkozni a csinosítgatással, hír és cikk írással (és további tartalmaink ápolásával), még több olvasnivalót nyújtva.

Szeretnénk (mint mindig) kihangsúlyozni, hogy szerkesztőségünk, mint a mellékelt ábra is mutatja, nem zárt, bárkinek a csatlakozását, segítségét szívesen fogadjuk a jövőben is. Ahogy eddig sem, az elkövetkezőkben sem magunknak kívánjuk készíteni az oldalt, fontosnak tartjuk a visszacsatolást, hozzászólásokat, hogy minél inkább a hazai web fejlesztők igényei és érdeklődési köre szerint alakuljon a Weblabor tartalma.

Nem titkolt célunk a látogatottságunk további folyamatos növelése is, illetve ezer és ezer tervünk van, ami megvalósításra vár. Ez azonban nem megy olvasóink visszajelzése és segítsége nélkül, hiszen korántsem főmunkaidőben végezzük a munkánkat itt az oldalon.

A következő sebességfokozatba kapcsoltunk.

Egy szó mint száz, üdvözlünk a csapatban Felhő!