ugrás a tartalomhoz

Keressük a Weblabor új szlogenjét!

Hojtsy Gábor · 2004. Jan. 29. (Cs), 08.17
Rengeteg ötletünk volt a Weblabor új szlogenjére, de inkább úgy döntöttünk, hogy ezeket elrejtjük olvasóink fejeiben. Arra kérjük azon olvasóinkat, akik találni vélnek ötletes szlogeneket fejükben, hogy jutassák el azokat hozzánk az info (kukac) weblabor.hu címre!

Komolyabbra fordítva a szót, webhelyünkön hamarosan néhány átalakítást tervezünk, és úgy gondoltuk, hogy a "több, mint php" szlogen bár szakít a PHP-vel való szoros kapcsolattal (ahonnan indult az oldal), de még így is túl korlátozó, s mi ennél sokkal sokrétűbb tartalommal szolgálunk, szeretnénk szolgálni a jövőben. Ehhez a tartalomhoz pedig egy sokkal frappánsabb, ötletesebb szlogenre lenne szükségünk, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy megkérdezzük ezzel kapcsolatban olvasóinkat.

Rendelkezésre álló (nem létező) költségvetésünket figyelembe véve annak a szlogen szerzőnek, akinek ötlete elnyeri tetszésünket és kiválasztásra kerül, egy PHP konferenciás bögrét tudunk felajánlani. Segítő szándékú olvasóink közreműködését előre is köszönjük!