ugrás a tartalomhoz

Megjelent a CodeCharge Studio 2.2

quasimidi · 2003. Szep. 17. (Sze), 14.05
Megjelent a CodeCharge Studio legújabb, 2.2-es verzója jópár hibajavítással és újdonsággal. A program RAD (Rapid Application Development - gyors alkalmazás-fejlesztő) eszköz, mely PHP/ASP/.NET/VB/ColdFusion/Java/JSP oldalak generálására képes.

A program nagymértékben felgyorsítja a webes programfejlesztést, robosztus, objektum-orientált kódrendszerével. Gyakorlatilag minimális programozási tudással lehet készíteni komplex, összetett portálokat, fórumokat és inter-/intranetes applikációkat. Előre elkészített elemek, objektumok tulajdonságait beállítva építhetőek fel az alkalmazások. A profi fejlesztők természetesen módosíthatják a generált kódot.

A CodeCharge natívan jópár adatábzis modellt támogat, a közvetlenül nem támogatott adatbázisokat ODBC-n keresztül érhetjük el. A program nem ingyenes, viszont tudását tekintve (fejlesztési idő és költség arányában) nem magas az ára.

Bővebb információ a CodeCharge Studio honlapján.
 
1

Re: Megjelent a CodeCharge Studio 2.2

quasimidi · 2003. Szep. 20. (Szo), 10.13
18-án lett véglegesítve a CCS 2.2-es verziója, ami eddig kint volt, azzal volt némi probléma a ColdFusion projektek importálásával.
Csináltak még néhány bugfixet és örömmel jelentem hogy ez sem egy túl gyors program (AMD2000+, 512DDR) de rengeteget tud.
Aki kedvet kap dobjon neki egy próbát. Ja, és felesleges szöszögni a "piszkált" .dll-es megoldással: ha fagy a program vagy a HTML komponensek helyett csak <form></form> tagokat rak be, akkor még egy reg.tisztítás sem fog segíteni rajta. Aka vagy a "piszkált" dll a rossz, vagy a program védi így magát.
Tudja vki Magyaroszágon hol lehetne regisztráltatni?