ugrás a tartalomhoz

PHPinfóból weblabor

Hojtsy Gábor · 2003. Szep. 3. (Sze), 15.18
Szabad tartalmakat létrehozó közösségünkben régóta dédelgetjük azt a vágyat, hogy erőforrásainkat egyesítsük, így reményeink szerint növelve a tartalom minőségét és mennyiségét, melyet olvasóinknak tudunk nyújtani.

A PHPinfo Wish szerverre kerülésekor is az a távoli cél lebegett előttünk, hogy a híreket, cikkeket, levelezőlistákat egy közös gyűjtőoldal alatt tudjuk biztosítani.

A PHPinfo eredeti oldalán a http://phpinfo.freephp.hu/ címen a mai napig szerepel:
A phpinfo szervert váltott, 2003. január 21-től egyelőre a phpinfo.wish.hu címen vagyunk elérhetőek, később ez az aldomain nagy valószínűséggel változni fog, amint "továbbvándorolunk" a weblabor.hu-ra.

Ez a vándorlás a mai napon egy megjelenítésbeli váltással teljesedik be, melynek során a PHPinfo felveszi a weblabor nevet, és végül a weblabor.hu domain alá költözik. A váltás során - amennyire a PostNuke engedte - törekedtünk arra, hogy szabványosabb legyen az oldal megjelenése, igyekeztünk CSS és XHTML megoldásokat használni (több-kevesebb sikerrel). A PHPinfo korábbi szlogenje: "...minden, ami PHP" a weblaborral "...több, mint PHP"-ra változott, amellyel azt szeretnénk jelezni, hogy továbbra is fókuszban tartjuk a PHP-t, ám folytatni szeretnénk a már megkezdett nyitást a kapcsolódó technológiák felé.

Mindenképpen számítani lehet tehát a jövőben PHPs hírekre (és cikkekre), de ugyanúgy hangsúlyosan jelen lesznek a szabványokról, adatbázisokról, biztonságról szóló hírek, melyeket olvasóink mindig nagy érdeklődéssel kísérnek figyelemmel.

Reméljük hogy olvasóink megelégedéssel fogadják ezt a váltást, és a továbbiakban is hozzájárulnak beküldött híreikkel, személyes véleményük kinyilvánításával oldalunk tartalmának bővítéséhez.
 
1

Re: PHPinfóból weblabor

Anonymous · 2003. Szep. 4. (Cs), 13.00
Nekem nagyon bejön az új design, szép volt srácok! Most láttam, már a weblabor.hu alatt is ez az oldal jön be. A fórum mikor újul meg?
2

Re: PHPinfóból weblabor

Hojtsy Gábor · 2003. Szep. 4. (Cs), 13.12
A fórum kérdésen még dolgozunk. Hosszú távon a *Nuketól való teljes elszakadást tervezzük, de egyelőre nem tudjuk milyen rendszerre tudnánk adatainkat migrálni, amely a *Nuke rendszereknél átgondoltabban fejlesztett, de az általunk használt szolgáltatásokat biztosítja.
3

Re: PHPinfóból weblabor

Anonymous · 2003. Okt. 15. (Sze), 20.04
Nagyon jó, csak alig találtam meg