ugrás a tartalomhoz

Az operáció sikerült!

Granc Róbert · 2003. Jan. 21. (K), 01.03
Íme, a phpinfo az új szerveren! A domain-névvel, illetve a weblabor új koncepciójával kapcsolatban még folynak a tárgyalások, addig itt, a phpinfo.wish.hu címen lehet olvasni a naponta friss hírekkel jelentkező phpinfót.

Köszönjük minden kedves olvasónknak a türelmet, hogy időnként benéztek, olvastak bennünket, keresték a híreket akkor is, amikor nem frissítettem a lapot.

Köszönjük a sok felajánlást is a tárhellyel kapcsolatban, az üzleti ajánlatok és különböző tippek mellett érkeztek önzetlen ajánlatok is az együttműködésre vagy támogatásra, természetesen ezeket értékeljük a leginkább. Igyekeztünk mindenkinek válaszolni, megköszönni levelét. A sok lehetőségből számunkra egyértelmű volt, hogy a weblabor ajánlatát fogadjuk el, hiszen a weblabor volt az egyik első magyar honlap, amely a php-vel kezdett foglalkozni, valamint legtöbbünk a magyar php-s levelezőlistákkal kapcsolatban már találkozott a weblabor névvel. Mindez azt jelenti, hogy megtiszteltetésnek érezzük, hogy a megújuló weblaborral dolgozhatunk együtt, bármilyen formában is lesz majd ez.

Remélem hogy a továbbiakban is hűséges olvasóink maradtok, és munkánkkal meg tudjuk hálálni a belénk vetett bizalmat.

Granc Róbert, "főszerkesztő". :)