ugrás a tartalomhoz

Post-Nuke 0.6 - "A mutáns"

Granc Róbert · 2001. Júl. 27. (P), 09.59
Mától letölthető a Post-Nuke 0.6 verziója. A Post-Nuke a PHP-Nuke 5 kódjára épül, ám a programozói igyekeznek különválasztani a "core" azaz "alap" funkcionalitást, és amit csak lehet, modulokba tesznek, ami (később) lehetővé teszi, hogy a webmesterek szabadon válasszanak pl. a felhasználókezelő modulok (md5 kódolás, LDAP, stb.) vagy akár a különböző szavazásrendszerek közül.

A 0.6 főbb változásai az előző verzióhoz (és az eredeti Nuke 5-höz) képest: szinte teljes körű többnyelvű képesség (mivel az eredeti ML-Nuke szerzője is a Post-Nuke-on dolgozik, a 0.6 sokkal fejlettebb, mint a ML-Nuke, vagy a most fejlesztett többnyelvű PHP-Nuke), valamint a továbbfejlesztett blokk-kezelő rendszer.

A PHP-Nuke témái és moduljai gond nélkül, általában minimális változtatással működnek a Post-Nuke-kal is. A 0.6 nagyon jó telepítővel rendelkezik, előző Post-Nuke vagy PHP-Nuke verziókról gond nélkül frissíthető, teljesen CSS és HTML 4.01 szabványos, az eredeti kódon nagyon sokat finomítottak és szépítettek, valamint nagyon jó dokumentációt készítettek hozzá.

Honlap és letöltés: http://www.postnuke.com