ugrás a tartalomhoz

Weblabor Klub - hol tartunk?

Bártházi András · 2004. Szep. 20. (H), 20.45
A Klub körül mostanában nem sok port kavartunk, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgoznánk rajta. Az első visszajelzések nagyon pozitívnak tűnnek, és reménykeltő, hogy a jelenlegi állás szerint 91 szavazat érkezett a Klub beindítása mellett. Ha ennyien, vagy legalábbis ezen érdeklődők nagy része tényleg él majd a Klub adta lehetőségekkel, akkor szép jövő áll előttünk. Úgy tűnik, hogy sokminden szponzorálására, a Weblabor jobb marketingjére, érdekes szolgáltatások megvalósítására és egyéb hasonló dolgokra is fordítani tudunk ezentúl a személyes szabadidőnkön túl a támogatásokból befolyó pénzt is.

A tervek szerint még pár kérdésben ki fogjuk kérni további szavazások keretében a véleményeteket, s egyeztetünk kell a különböző cégekkel a lehetőségekről is. Addig is, ha valakinek további ötlete van még, ahogyan eddig is, a továbbiakban is szívesen vesszük!

A Klub indulása valamikor az év vége felé várható. Köszönjük a szavazatokat, véleményeket, elmondhatjuk, hogy mindegyik nagyon hasznos volt számunkra, s biztos vagyok abban is, hogy így az érdeklődők igényeit még jobban lefedő szolgáltatást tudunk majd indítani.

Adding sem tétlenkedünk, a napokban is több apró fejlesztést hajtottunk végre az oldalon, és a Klubtól függetlenül továbbra is újabb funkciókkal tervezzük kiegészíteni a Weblabort - bízunk benne, hogy mindenki megelégedésére!