Újra úton az FSF.hu roadshow! Állomások: Pannonhalma, Debrecen, Nyíregyháza

Címkék

Az FSF.hu Alapítvány rövid szünet után újfent folytatja országjáró ismeretterjesztő roadshowját.
Legközelebb március 24-én, pénteken Pannonhalmán hallhatnak az érdeklődők szabad szoftverekről szóló előadásokat. A rendezvény 20 órakor (igen este nyolckor) kezdődik, a pontos helyszín pedig a Pannonhalmi Bencés Gimnázium Teleki terme lesz. Előreláthatóan az aktivisták négy előadást fognak prezentálni a szabad szoftver alapfogalmairól, felhasználói szabad szoftverekről, valamint fejlesztőeszközökről, illetve szabad szoftveres dokumentum és kapcsolat titkosító programokról.

Szervezés alatt állnak a Debrecenben és a Nyíregyházán megrendezésre kerülő redezvények is. Debrecenben április 3-án fog szerepelni az FSF.hu a helyi UnixLab Egyesület vendégszeretetét élvezve.
A nyíregyházi esemény április 4-én 13 órától zajlik, a Nyíregyházi Főiskola Matematika és Informatika Intézet, az FSF.hu Alapítvány és a Hallgatói Centrum közös szervezésében, a helyszín természetesen ez utóbbi,mint mindig (itt már volt egyszer :-)
Az áprilisi rendezvények pontos programjait március végén hírdetjük meg, előljáróban csak annyit, hogy a remek FSF.hu-s témák mellé mindkét helyszínen remek vendégelőadókat is felkértünk.

Minden érdeklődőt szerettel várunk minden/bármely helyszínre.

Hozzászólások

A nyíregyházi rendezvényről küldenék egy beharangozót a www.indexkelet.hu -ra, mint ahogy két éve is tettem. http://www.indexkelet.hu/rovatkeret.php?r=15&cikk=11938
Akkor kb. 500 levelet is kiküldött a HC önkormányzatoknak, és iskoláknak, ennek ellenére sajnos 20 alatt volt az érdeklődők száma.
Jó lenne ezt feljebb tornászni, bár a UNIX tárgyat tanuló nappalis hallgatók számára most kötelező a részvétel a levelezőknek meg ajánlott, de jó lenne "civil érdeklődőket is odacsődíteni"!
Tehát ha tudtok kicsit konkrétabb programot várnám a dejo22()index.hu címre.

Igen szomorú történet volt :(
Atya éjszakába nyúlóan nyomtatta a meghívókat, és még egy elírás is volt benne :-)
De a pontosság kedvéért meg kell jegyeznem, hogy volt ott azért vagy 40 ember (képem is van róla) :)
A indexkeletes beharangozót megköszönném, szerintem a jövő hétre lesz program, sajnos épp az előbb mondta vissza az egyik előadó a fellépést :(

Debrecenben van UnixLab Egyesulet? (:

a nyíregyin ott leszek, remélhetőleg.
próbálok csődíteni haverokat is...

"hup" efektus van az fsf.hu -n :) :) :)

szivem szerint elmennek mindkettore :D
unixlabhoz ugyis bejaratos vagyok, meg vinnem kell meg 1-2 cuccot :D
de elobb tudni kene hogy mikor hol merre :>

Debian SID, 2.6.15.4-thinkpad, gnome 2.12

Tényleg nem tudjátok mi van az fsf.hu domainekkel? Napok óta nem lehet elérni, sem web-en sem ftp-n.

Amikor meglattam a hirt, eszembe jutott, hogy menni akarok eloadonak, csak meg azt nem tudom, hogy kit is kell megkeresnem ezugyben.

Morzel

Szia!

Nagyon jól hangzik amit írsz, sajnos sokszor jól jönne egy-két előadó, amikor a mostani csapat egyes tagjai nem érnek rá.

A csapatban Erdei "Szörpi" Csaba és Varga Csaba (Guska) foglalkozik a szervezéssel, legegyszerűbb, ha az fsf (kukac) fsf (pont) hu címre írsz egy emailt, őket megszólítva (ezt a címet mindenki olvassa tőlünk)!

Köszönjük!

Noll János/FSF.hu

Irtam oda. Jott valami olyan auto valasz, hogy ez egy levelezo lista, es en nem vagyok feliratkozva ra, es varjak, hogy engedelyeztetve lesz-e a levelem. Ha jol emlekszem ez allt benne. Egyebkent Mato Peti mar mondta, hogy oda dobjak mailt.
Jo nehez benneteket elokeriteni.... :D

Egyebkent reszletes programfuzet hol//mikor varhato?

Morzel