Frissítsd a böngésződ
gyorsabbra, biztonságosabbra!

Internet Explorer 8 Index, Velvet és Totalcar tartalmakkal.
Az Index böngészővel azonnal értesülhetsz az Index,
Velvet és a Totalcar legfrissebb híreiről, megnézheted az időjárásjelentést és kereshetsz az Index tartalmaiban, videóiban!




bites operációs rendszered van? Klikk ide!

Miért jobb az Internet Explorer 8.0?

Biztonságosabb

Az átlagos felhasználó számára az egyik legfontosabb követelmény melyet egy böngésző szoftver nyújthat, az a  számítógép naprakész védelme. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a mindenre kiterjedő védelem fejlesztésére.

Egyszerűbb

Néhány kattintással mindent elintézhet. Az Internet Explorer 8 számos új funkcióval bővült, hogy Ön még kényelmesebben böngészhessen, és még egyszerűbben tudja elérni kedvenc holnapjait.

Gyorsabb

Az Internet Explorer 8 intelligens kezelőfelületének és új szolgáltatásainak köszönhetően minden kéznél van, amire internetezés közben szüksége lehet, így gyorsabban, gördülékenyebben böngészhet.

Extrák

Tudja, mik azok a Gyorssegédek? És a webszeletek? Ideje megtanulni, hiszen segítségükkel könnyedén szemmel tarthatja kedvenc oldalait, vagy egy kattintással elküldhet egy érdekes cikket barátainak.

Index webszeletek

A webszeletek használatával közvetlenül érheti el a kedvenc oldalait vagy akár leveleit az megújult Kedvencek sávból. Ha egy lapon elérhető Webszelet van, akkor a zöld Webszelet ikon megjelenik a böngésző jobb felső részén. Az ikonra kattintva azonnal hozzá tudja adni a Webszeletet a Kedvencek sávhoz.

Gyorssegédek és webszeletek – határtalan lehetőségek

Microsoft a gyorssegédek és a webszeletek esetében is platformalapú megközelítést alkalmazott, így gyakorlatilag bármely fejlesztő létrehozhat ilyeneket, ha néhány sornyi kóddal bővíti a már meglévő oldalait – így a lehetőségek hatértalanok. Például az eBay máris rendelkezik egy olyan beépített Web Slice elemmel, amely lehetővé teszi az aukciók nyomon követését.