ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 1, 2007 - Fórum téma

HTML password lock program hogyan használható?

csaba34 · 2007. Jan. 1. (H), 22.25
Kedves Forumozok! Sajnos az a gondom hogy találtam egy progit HTML PASSWORD LOCK! Sajnos a kezelése nem megy aki használja tudna segiteni benne? fontos lenne itt találhato a progi! msnem: grafi20##kukac##msn.com imélem csaba34##kukac##gmail.com! BUÉK MINDENKINEK! Köszönöm segitséget!
 

Hajlítani szeretnék színátmeneteket, de hogyan?

krey · 2007. Jan. 1. (H), 22.17
Elég sok problémám volt manapság azzal, hogy van egy egyenes (linear) színátmenetem és szerettem volna valamilyen görbére (merőlegesen) ráilleszteni, elajlítani. Ha ez a görbe egy kör része volt, akkor viszonylag könnyen boldogultam, csak egy körkörös (radial) fill részét kellett használnom a görbe részre. A megoldás bár nem szép, de hatékony. Most viszont (majdnem) tetszőleges egyszerű görbére szeretném ráhajlítani a színátmenetet és nem sikerül megoldást találnom. Remélem illusztráció nélkül is meg lehet érteni, a problémámat, de ha nem, akkor majd készítek vmi rajzot.
Kérdésem leginkább a Flash-re irányul, de ha be tudom importálni, akkor bármilyen vektor-szerkesztő program jöhet (AI-t leszámítva).
Az is érdekelne, hogy a különböző vektor-formátumok egyáltalán tudnak-e ilyet, mert ha nem akkor úgyis az lesz a vége, hogy írok valami programot gd2-vel.
Segítségeteket előre is köszönöm.

üdv. krey