ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 8, 2015

SQL - dátum kezelés

Radon · 2015. Aug. 8. (Szo), 19.44
A users táblámból azokat akarom lekérni, akikre 1 napnál régebben érkezett az első szavazat. A legelső szavazatnál a users táblában a vote_start mezőt felülírom a szavazás dátumával, de csak a legelső szavazásnál, és figyelem, hogy ez a dátum+1nap kisebb-e a mai napnál? Ha igen, akkor arra a felhasználóra már nem lehet szavazni.
Így próbálkoztam, de nem jó, kipróbáltam 1 Minute-val, de ugysem jó.
Amúgy a DATE_SUB-ot úgy kell értelmezni, hogy CURDATE+24H?
SELECT id FROM users WHERE  vote_start<DATE_SUB(CURDATE(), INTERVAL 24 HOUR)
 

Eladó weboldal - IntoProxy

vmarci21 · 2015. Aug. 8. (Szo), 16.57
Sziasztok.

Sajnos már egy ideje nem tudjuk továbbfejleszteni a proxy.into.hu weboldalunkat, mivel nincs rá időnk, így továbbadnánk őket olyan személynek, aki még hasznát venné neki. PHP-ban és MySql-ben fejlesztett, egyszerű rendszerről van szó, viszont az adatbázisban 10.000+ proxy-szerver adatai találhatóak meg, (weboldalon csak az utolsó ellenőrzéskor aktívak láthatóak). Igény szerint akár Windows-os .NET-es alkalmazást is írunk hozzá, amit szintén forráskóddal együtt adunk el.

Ár: Megegyezés szerint
Adatbázis-t tartalmazza
PHP, CSS, HTML, JavaScript kódokat tartalmazza
akár Windows-os .NET alkalmazással, és forráskódjával együtt is.
proxy.into.hu weboldalra érkezőket minimum 1 hónapig átirányítjuk a vásárló által megadott címre (ha az hasonló funkcionalitással rendelkezik, mint amilyen a proxy.into.hu volt). Igény esetén az IntoProxy név is megtartható.

Érdeklődők további kérdéseit, illetve ajánlatokat a kewixtv [kukac, természetesen] gmail.com email címre várunk.